Trouwen in Noordwijk aan Zee

bruidspaar op het strand

Sandra en Robin (met hun zoons Luc, Mick en Quinn) waren eigenlijk van plan om dit feestje veel eerder te vieren. Maar ja…toen kwam lockdown 1 en lockdown 2 en Quinn werd ook nog tussen door geboren. Nee! dachten Sandra en Robin, we gaan trouwen met een feestje, en desnoods in 2021. En zo geschiedde…op 14 augustus 2021 zeiden ze ‘Ja’ tegen elkaar, met het zand tussen de tenen en zeewind spelend met Sandra haar krullen. Robin had voor de gelegenheid een vrolijk pak aan met hoed! En de drie boys ook. Wat een personal touch! Just Gotta Love It! De hele ceremonie (en feest) was in Vrijstaat Nederzandt, tijdens het borrelen ben ik even door de duinen gelopen om een overzichtje te maken. Wat een prachtige plek!

Trouwlokatie Nederzandt

Maar eerst even terug naar het begin van die mooie dag in augustus! Robin en de drie jongens kwamen Sandra ophalen, die op haar beurt zich voorbereidde bij haar ouderlijke huis in Leiderdorp. Ouders, zus Marijke en haar vriendinnen stonden haar bij. Op afgesproken tijd belde Robin aan, en het bruidspaar was er helemaal klaar voor. Eerst een fotoshoot zonder de kinderen, die zwaaiden papa en mama uit vanaf het balkon!

Kinderen zwaaien vanaf balkon

We gingen naar Kasteel Oud Poelgeest om in de tuin te fotograferen. Een prachtig landgoed met een oprijlaan als een bomen-kathedraal. We liepen rond het kasteel voor de fotoshoot. Een lekker vrij moment voor het bruidspaar, want de hectiek moest nog gaan beginnen!

Bruidspaar op oprijlaan  Kasteel Oud Poelgeest

Na de fotoshoot was het tijd om naar Vrijstaat Nederzandt te gaan. Een prachtige trouwlocatie tussen de duinen van Noordwijk aan Zee. De gasten hadden zich al verzameld om het bruidspaar te verwelkomen. Na alle maatregelen van afgelopen tijd, was dit het spreekwoordelijke warme bad voor Sandra en Robin.
Sandra werd weggegeven door haar vader, terwijl Robin en zijn drie jongens haar opwachtte bij de Ambtenaar Burgerlijke Stand.

Strand bruiloft, vader geeft bruid weg

De ceremonie was lief, gevuld met mooie woorden van de BABS maar vooral ook persoonlijk door de speeches van de getuigen. Naast de vaste onderdelen die bij de trouwceremonie horen, timmerde het bruidspaar ook een kistje dicht met hun ‘beloften’ erbij. Onder het ondertekenen van de actie zong het duo “SisterSister” live liefdesliedjes. Veel romantischer dan dit kun je het niet bij elkaar krijgen ;-)
Na het ja-woord, het dichttimmeren van de beloften, de ondertekening én de ringwisseling…was er tijd voor feest! Dat was door de deur naar een afgesloten terras, waar kinderen rondrenden over de duintoppen, de champagnekurken knalden en er werd gefeest, geproost en gevierd!

bruiloft details

Natuurlijk zijn we het Noordzeestrand opgelopen voor een korte fotoshoot, dit keer met de kinderen. Ook al lag het vol met badgasten, ik kan er altijd wel om de badlakens en badpakken heen fotograferen. We hebben als aflastte opnamen nog een een paar Golden Hour momenten meegepakt op de toppen van de duinen…daarna was voor mij de bruiloft afgesloten. Ik heb ervan genoten, omgeving Leiden is nog altijd een beetje een thuis komen, ik heb daar heel wat voetstappen liggen. <3! Ik hoop dat je dit een leuke blogpost vindt, laat vooral je felicitaties achter voor het bruidspaar!

Bruidspaar op het strand
Bruidspaar op de duinen in avondlicht

Groet. Britt, fotograaf


Leave a Reply


*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.