Prijzen bruidsfotografie

Jullie dag wordt in overleg vormgegeven in een prachtig trouwalbum.
Natuurlijk is dat een investering, maar wel eentje die het waard is. Want het ja-woord is gezegd, de kus gegeven, het diner genoten, en de bloemen zijn verwelkt. En wat leuk om dan de vlinders in je buik weer te voelen bij het zien van die heerlijke momenten. De emoties weer te voelen en samen de dag te kunnen herbeleven. Gelukkig dat we de foto’s hebben…;-)!

Een bruidsreportage begint voor mij bij de bruidegom. Jouw voorbereidingen, je schoenen, die speciale manchetknopen of voor de laatste keer in het huis van je ouders. Momenten en emoties die het waard zijn vastgelegd te worden.  Vervolgens ga ik door naar de bruid. Ook haar voorbereiding voor de Grote Dag is belangrijk! Ik concentreer mij graag op de details van jullie voorbereiding. De spanning, het aankleden en de jurk…
Tijdens de hele dag loop en beleef ik mee, en maak portretten, overzichten, details, daag de bruidskinderen uit en vang jullie geluksmomenten op.

Ik stop pas als de taart aangesneden is en daarmee het officiële gedeelte is afgesloten.  Mochten jullie echter ook het diner en feest mee gefotografeerd willen hebben dan kan dat! (in overleg)

Goed….en wat kost dat?
Een volledige bruidsreportage kost vanaf €  1.095,00 en dat is inclusief:

– alles tussen “jurk en taart’  fotograferen.
– DVD met High Resolutie bestanden van de foto’s die in het boek zijn verwerkt.
– een online sneak preview op mijn website-blog
– een persoonlijke online galerie met wachtwoord beveiliging. Waar jullie zelf maar ook familie, vrienden en aanwezigen kunnen nabestellen.
– service en professionaliteit

Ook foto’s van jullie diner en  spetterende feest? Dan kan voor een meerprijs van € 250,00

Trouwalbums:
Trouwalbums die het terugkijken van je foto’s nog leuker maken! Bij mij kun je kiezen uit drie verschillende uitvoeringen van heel toffe albums.  Formaat, materiaal en kleur zijn door jullie zelf te bepalen. Wel ene foto op de voorkant, geen foto, of juist namen erop, bruin leer of zwart of roze. Gifgroen slangenleer? Je gelooft het pas als je het gezien hebt! :-) natuurlijk hoort daar een professioneel opgemaakte layout bij. Ik heb trouwalbums ter inzage. De prijzen zijn vanaf € 450,00

Enthousiast? Ik wel in ieder geval…let’s talk about your Weddingsplans!