FotoWorkshop 1 op 1

Inmiddels geef ik ruim 10 jaar les.
Aan foto-enthousiastelingen die meer willen weten of hun (vaak mooie) camera’s, of over fotobewerking-software. Tot daar in 2020 een traag einde aan kwam. De groepjes van 5 personen waar ik graag mee werkte, werden kleiner en de cursussen die nog bezig waren, werden door lockdown op lockdown langzaam uitgesmeerd over lange periodes.
Het besluit is daar; de FotoCursus gaat in een nieuw, aangepast en veilig jasje.

Wat kan ik wel aanbieden? Nou…een FotoWorkshop 1 op 1, waarin jij samen met mij, twee uur lang gaat fotograferen in de buitenlucht. En ondertussen vertel ik je alle knopjes en alle geheimen waar je eigenlijk tegenaan liep om het beeld te maken dat je zo graag wil bereiken!
Twee uur? Ja, dan zit je hoofd echt wel vol hoor…ik eet, slaap, drink, lééf fotografie en vertel er graag over, denk graag creatief mee en kan door de vele cursussen de techniek op een makkelijke manier onder woorden brengen. Ik kreeg al vele recensies, die je <HIER> kunt lezen!
Iedereen kan vrienden met zijn camera worden namelijk :-)

De FotoWorkshop 1 op 1 is ook perfect om cadeau te geven. Wat is nou leuker dan de kneepjes van het vak te leren van een professional, die bovendien alle aandacht voor je heeft? Twee uur fotograferen, er veel van opsteken en dat in de buitenlucht. Een perfect cadeau! En ja..je mag jezelf ook een cadeautje geven zo nu en dan ;-)

De kosten? € 225,00 per workshop per persoon.

Lijkt het je wat? Of heb je nog vragen?
Vul hieronder het contactformulier in en ik neem zo snel mogelijk contact met je op!