SNEEUWSHOOT

Gezin rent door de sneeuw

Hoe vaak hebben we de afgelopen jaren een lekker dik verse pak sneeuw gehad? Met ijs in de sloot? Nou…dat was al weer wat jaartjes terug en veel mensen hebben afgelopen weekend (het weekend van Valentijnsdag 2021) genoten van het winterse weer. Het leek wel of heel Nederland toe was aan een paar dagen helder weer met een zonnetje. Dat is natuurlijk een prachtige gelegenheid om sneeuwshoots te maken en ik heb er een aantal gedaan afgelopen week!

De sfeer én de uitnodiging om eens flink door de tuin te rennen is met een dikke laag sneeuw alleen maar leuker. En dus deden ze hun best zo ver mogelijk en vooral zo hoog mogelijk te schoppen!

Pak aan! BAM!

Ook de hond mocht mee doen…en ik hou echt van dit dier. Wat en kracht, snelheid maar vooral hoe speels hij is. Hij is nog maar twee deze prachtige Rhodesian Ridgeback. Maar ik kan je vertellen…die ren je er niet uit! Wat een lol had hij in de sneeuw…met zijn speeltje die hij verdedigde! ;-)

Wayyy too slowww!
Nope! Je krijgt het niet!

Kortom; een shoot vol actie, vol lol maar vooral ‘making memories in optima forma’!
Groet. Britt

PS: Wist je dat ik onlangs de derde prijs heb gewonnen in een Internationale Portret Wedstrijd, in de categorie “Family Portraits’?
Binnenkort vertel ik daar meer over !

Leave a Reply


*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.