TROUWEN op de BOERDERIJ | Romy en BertJan

Bruidsmeisje met koe

Romy en BertJan besloten om in eigen achtertuin en in eigen schuur hun feest te vieren. En dat kan perfect als je op zo een prachtige boerderij woont als zij. Samen met dochter Ella, konden ze zich voorbereiden, geholpen door Oma en Over Oma.

Getting Ready, de eerste momenten van de Dag!

Voor de ceremonie hadden BertJan en Romy gekozen voor een bohemien party tent in de achtertuin. Prachtig gedecoreerd met planten en bloemen en LIEFDE letters vol lampjes. De hele tuin ademde “FEEST!” in hoofdletters. De ceremonie was besloten en intiem maar vol energie. Met name door Ella, de bruidspeuter die graag rondjes rende. Ella heeft gewoon nog niet zoveel zitvlees zullen we maar zeggen :-0 Ik hou er van! <3!

“TADAAAAHHH… daar komt de bruid! En bruidegom! En bruidsmeisje Ella!”
Het ja-woord. in eigen achtertuin. Hoe mooi wil je het hebben?
Papa en mama zijn nu getrouwd en hebben allebei een ring! :-}

De fotoshoot deden we ook op eigen erf. Tussen koeien en de paarden. Ella is het struinen door de stallen en de boxen zo gewend, dat ze graag haar bruidsbloemen liet zien aan de koeien. Natuurlijk maakten we ook een serie met de paarden van Romy en BertJan, en een voor een kwamen ze uit de box. Prachtig om te zien hoe ze waren voorbereid door Romy, met vlechten in de manen en gepoetste hoeven.

Wil je ruiken? Of een hapje?
ThuisTrouwen is toch wel heel relaxed hoor!
Bruid Romy met haar paard
Samen! <3!

Na de ceremonie, de fotoshoot, de felicitaties en mooie woorden, was er tijd voor champagne met taart! Ook voor Ella natuurlijk, al was dat siroop met wat water ;-) Des te beter smaakte de prachtige bruidstaart! De dag sloot af met een daverend feest in de schuur. Het bleef nog lang onrustig in Blijham!

Groet. Britt | fotograaf

***

Ps: Met de volgende trouwprofessionals werkte ik deze dag samen:

Op lokatie trouwen: Accent Party Service

Bruidsjurk Romy : Bruidsmode Charina

Trouwpak BertJan: Suit Supply

Bruidsbloemen: Bloem en Plant, Musselkanaal


Leave a Reply


*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.