Bruidsfotografie | Jeroen en Maria

Boudoirshoot | Bruidsfotografie

Bruidsfotografie

Dat mijn hart verloren is aan bruidsfotografie heb je misschien hier al kunnen lezen, dat is pure liefde die nooit meer overgaat. :-) Jeroen en Maria kozen mij als hun trouwfotograaf en inmiddels zijn alle boeken geleverd, ik wilde toch een blogpost aan hun heerlijke trouwdag besteden. In het najaar van 2016 beloofden zij hun trouw aan elkaar in Albatros te Nieuw Pekela. Maar niet zonder voorbereiding. Samen met BFF Annabel ging Maria naar de  schoonheidsspecialiste voor haar bruidsmake-up.

Bruidsfotografie

Getting Ready: Maria de bruid bij de schoonheidsspecialiste

 

getting ready | Bruidsfotografie

In de jurk!

Eenmaal thuis hielp de moeder van Maria met de jurk. En voordat alle laagjes goed zaten ;-) Ondertussen zorgden de gasten ervoor dat ze ook klaar voor het feest waren. Maria en Jeroen zagen elkaar pas ‘voor het altaar’ en de vader van Maria gaf zijn dochter weg. Echt superduper romantisch, maar stalen zenuwen zijn geen overbodige luxe. ;-)

Bruidsfotografie

Op weg naar haar bruidegom!

Bruidsfotografie

Weggegeven worden door je vader is speciaal <3!

De ceremonie was gezellig en speciaal voor Jeroen en Maria gemaakt. Hollandse bruiloften zijn uniek in de trouwspeeches die over het algemeen niet overlopen van artikelen uit het Wetboek. Ik heb al heel wat verhalen over hoe men elkaar ontmoet heeft gehoord en iedere relaties start op een eigen manier. :-) Na de ceremonie was het feest! En de gasten vormden een erehaag langs het pad van de Albatros kerk! Nu hadden ze allemaal stokjes met belletjes en dat klonk ontzettend vrolijk, jammer dat ik dat niet kan laten horen hier!

bruidsfotografie

Erehaag!

Fotoshoot.

Omdat dit verliefde stelletje elkaar pas zag voor het altaar, konden we na  het ja-woord de fotoshoot gaan doen. Maria en Jeroen hadden een paar lokaties doorgegeven waar ze heen wilden. Tof natuurlijk, want er zijn zoveel mooie plekken.

Bruidsfotografie | trouwfotograaf

Stress relief… na het ja-woord ;-)

bruidsfotografie | trouwfotograaf

Geschoren akker, Groningser kan het niet

Bruidsfotografie | trouwfotograaf

Bij de Ennemaborg Midwolda voor een korte fotoshoot!

Heel veel plezier met jullie albums Jeroen en Maria, en natuurlijk heel veel liefde en geluk voor de toekomst! Bedankt dat ik erbij mocht zijn…t was een prachtige dag!

Ga jij trouwen of ken je iemand die gaat trouwen en een trouwfotograaf zoekt? Drop me a line and have a chat ;-) Hier vind je het contactfomulier !

Groet. Britt

 

 

Leave a Reply


*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.