Bruidsfotografie Groningen- Bianca & Wouter- 2020

Bruidspaar onder bruidssluier in zwart wit

Wat een raar jaar is 2020, dat kan ik uit de grond van mijn hart wel zeggen. Had ik in eerste instantie nog wat data openstaan voor nieuwe bruidsparen. Een maandje later was het grootste gedeelte van de opdrachten verplaatst naar 2021. We moeten het er maar mee doen, en vooral proberen gezond te blijven! Bianca en Wouter zagen ook de bui al hangen en verplaatsten hun trouwdatum naar 29 augustus 2020 ipv eerder deze zomer. En wat was het een mooie dag, deze zaterdag! Zon, miezer, windje…we hebben alles gehad en dus was de dag even divers als het aantal fotogenieke momenten!

Bruid met gezicht make up

Getting ready | Bruidsfotografie

GETTING READY | Bianca trouwde vanuit haar ouderlijke huis in Stedum, en daar was het al vroeg druk en gezellig. Loekie, haar vriendin van vroeger zorgde ervoor dat Bianca er heel feestelijk uitzag en de ceremoniemeester deed haar duit in het zakje. Oma ophalen, haren opsteken, whatsappjes checken en op de hoogte blijven van de rit die Wouter (de bruidegom) aan het maken was. ;-)

Eindelijk de bruidsjurk aan! | huwelijksfotografie
Bruid trekt bruidsjapon aan
Getting ready | trouwfotografie

Bijna klaar… vlinders in de buik, sluier op het haar. Gezonde spanning. Leuke spanning. Hoe zal Wouter haar outfit vinden? Een dikke knuffel met Oma…let’s go! Wouter rijdt bijna de oprit op!

Bruid met haar Oma
Knuffel van de liefste Oma, Bianca is klaar voor de Dag!

FIRST LOOK | En ja..daar kwam Wouter de oprit opgereden, in zijn Volkswagen. Luid toeterend, we gooien het op zenuwen ;-), terwijl Bianca achter het huis wachtte tot het moment van de “first look” daar was.

First Look van een bruidspaar
De First Look! Wat een emotionele rollercoaster!

Fotoshoot | Bij zo een mooie trouwdag hoort ook een fotoshoot moment. In Groningen zijn er verschillende prachtige landgoederen. Bianca en Wouter hebben voor Ekestein in Appingedam gekozen. Een landgoed met een sfeervol landhuis maar vooral ook een bos gecombineerd met een tuin. De twee bruidskinderen waren er ook mee, evenals de honden van het bruidspaar!

romantisch bruidspaar
Stralen tijdens de fotoshoot

Na de shoot was het tijd om de gasten te ontvangen. De Weddermeerhoeve heeft een ruim terras waardoor er ruim aan de RIVM richtlijnen voldaan kon worden. Bianca werd weggeven door haar vader, een emotioneel moment, zelfs als je al jaren uit huis bent. Zo een mooie dochter weggeven aan de man waarvan ze houdt is bijna een erebaan!
Tijdens de ceremonie opstaan door alle emoties nog wel eens wat tranen van geluk, oftewel “happy tears’. Niets om voor te schamen, lekker laten rollen die geluksdruppels!

bruid wordt door vader weggeven
Bianca wordt door haar vader ‘weggeven’
lachende bruid met tranen tijdens plechtigheid
Lachende bruid met een traan

Na de ceremonie, het ondertekenen en de ringwisseling was het tijd voor felicitaties, donuts, taart en koffie! Na het maken van een serie familie en groepsfoto’s heb ik Bianca en Wouter nog snel meegenomen voor een paar foto’s op het strand naast de hoeve.

Ik wens dit bruidspaar al het geluk van de wereld toe!
LeT LoVe RuLeZ!!

Groet. Britt, fotograaf

Bruidspaar op strand
Even samen op t strand


Leave a Reply


*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.