Bruidsfotografie in “de Toekomst”

fotoshoot bruidsfotografie
Bruidsfotografie van man, vrouw en jongen op trap in oude fabriekshal.
Op de trap in de Toekomst | bruidsfotografie

Bruidsfotografie Groningen 2018 | Ik fotografeerde mijn allerlaatste bruiloft van 2018 in Scheemda, Linda en Alex (en zoon Matthijs) hadden de Toekomst als fotoshoot lokatie gekozen. Ik, als bruidsfotograaf, vind niet alleen de naam erg tot de verbeelding spreken, de lokatie op zich; de oude strokartonfabriek die langzaam weer gerenoveerd komt, is echt een mooie fotogenieke plek voor bruidsfotografie.

Bruidsfotografie van wangere bruid in donkerblauwe jurk bij venster met bloemen
Bruidsportret | bruidsfotografie

Bruid Linda was op het moment van de bruiloft 28 weken zwanger en dat mag gezien worden ;-) Ze zag er stijlvol uit in haar donkerblauwe japon van chiffon met zwarte bolero. Bruidegom Alex houdt van details. Van teksten in zijn jas geborduurd, en daarbij is de baby niet vergeten :-) tot zijn kleurige illustratieve schoenen, aan alles was gedacht..een feest om te zien én om mee te werken!

Bruidsfotografie van meerkleurige herenschoenen  met illustratieve print en trouwringen.
Oog voor details, de bijzondere schoenen van de bruidegom!

Na de fotoshoot was er taart, koffie en de plechtigheid in het Gemeentehuis van Oude Pekela, samen met een select gezelschap van familie en close-friends. Samen het nieuwe jaar in! Wat een tof vooruitzicht! Heel veel liefde, plezier en geluk toegewenst Alex en Linda!

bruidsfotografie van bruidegom en bruid in innige omhelzing met ogen dicht.
Samen nieuwe hoofdstukken schrijven! | bruidsfotografie

Leave a Reply


*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.