Bruidsreportage Nienoord | Groningen: José en Rutger

Toen Rutger en José bij mij hun bruidsreportage bespraken, vertelden zij dat zij hadden gekozen om te trouwen en de rest van de dag te besteden bij Landgoed Nienoord in Leek, Groningen. Alles op 1 lokatie, dat is meestal erg relaxed, voor het bruidspaar, als hun gasten en ook voor mij! :-) Ik had veel zin in deze bruiloft!

‘s Morgens begon het feest op het thuisadres van dit bruidspaar, waar José zich boven aankleedde. Rutger ontving ondertussen de gasten beneden. Ik beken het maar meteen; ik hou van mooie trouwjurken! En José had echt gewoon de mooiste gekocht die ze kon vinden ;-) Ook Rutger zag er om door een ringetje te halen uit. Wacht….ringen? Wie had de ringen ook alweer? Terwijl de familie op t gemak nog een kop koffie nam, ging Oma rond met de koekjes schaal. En daarmee was de toon van ontspanning maar ook intimiteit wel gezet.


José trekt haar schoenen aan!

Bruidsfotografie | Getting Ready

Bruidsfotografie | Getting Ready

De fotoshoot hebben we opgedeeld in twee delen. De auto, de kanariegele lieveling van de bruidegom, vond ik wel erg mooi passen bij de pas geschoren graanvelden die Groningen rijk is, en dus zochten we er eentje op. Rutger stuurde de Volvo met vaart de akker op…wat een prachtige combinatie; die gele Volvo oldtimer met die graanstoppels ;-) Na de korte fotoshoot reden we door naar Landgoed Nienoord in Leek. En aangezien het heerlijk weer was, kon er buiten getrouwd worden.

Bruidsfotografie | Ceremonie

Nadat het ja woord was uitgesproken, de ringen gegeven door neefje Herman, was het tijd voor taart en champagne! En natuurlijk om te feliciteren… En nadat de champagne op gedronken was, ging ik samen met José en Rutger voor deel twee fotoshoot, maar ditmaal op en rond het Landgoed. Even een moment samen, even rust. Ow zo belangrijk ook om in te plannen.

Bruidsfotografie | Fotoshoot Bruidsfotografie | Fotoshoot
Na deze laatste foto’s was mijn opdracht klaar en liet ik hen lekker feesten!

José en Rutger, ik wens jullie een heerlijk liefdevol leven toe met mensen om jullie heen die jullie lief zijn!

 

_____________________

Trouwlokatie : Landgoed Nienoord te Leek

Leave a Reply


*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.