BRUILOFT | Marc en Nienke | april 2022

Marc en Nienke waren al voor de wet getrouwd, maar de echte bruiloft was voor hen de kerkelijke inzegening. En voor deze prachtige dag trok Nienke de mooiste jurk aan ze kon vinden, en Marc een prachtig kostuum. Hun nichtjes en neefjes waren de voorbode in de kerk dat Nienke en Marc hun intrede deden, een beeeeetje spannend was dat wel ;-)

De kerkdienst was een prachtige en helemaal zoals Nienke en Marc zich hadden voorgesteld. Ik als fotograaf stel me meestal wat verdekt op, maar in dit geval kreeg ik toestemming (vooraf gaande aan de dienst) om het zegen van de preekstoep af te fotograferen. Die kans krijg ik niet vaak ;-)

Na de dienst was er tijd voor taart en een borrel een dansje en wat foto’s! En als mooie afsluiter; een zak patat vanuit de snackmobiel! Smullen! ;-D

Uiteraard hebben we ook in de regio gefotografeerd, dat deden ‘s morgens. Nienke en Marc hebben een aantal plekken genoteerd waar ze heen wilden, en dat lijstje hebben we aangehouden. Zo simpel werkt het soms. Zo stonden we voor het ouderlijke huis van Nienke, in de dijkdoorgang van de Carel Coenraadpolder en tussen de tulpen! Wat een dag was dit! <3!

Leave a Reply


*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.