HOERA! TYCHO 1 JAAR!

fotoboek bij kerstlichtjes

Onlangs werd dappere Tycho 1 jaar en omdat 2020 niet echt het makkelijkste jaar is geweest, op meerdere fronten, heb ik een cake-smash shoot met Tycho en zijn moeder gedaan. Jarig zijn en vervolgens minder bezoek krijgen omdat er een naar virus rondwaart is natuurlijk best bijzonder. Maar; laat ik eerlijk zijn; Tycho is een bijzonder kind. Een bijzonder LEUK kind zelfs. <3!

We maakten een shoot met cake én bellenblaas én sterretjes én confetti en nog veel meer. Mama kon echt de stofzuiger uit de kast pakken toen we klaar waren. :-)
Wat ik vaak zie is dat de foto’s op USB stick blijven staan. Een enkele foto wordt geprint, maar veel komt op de telefoon te staan tussen de duizenden andere mooie momenten van een opgroeiend kind. Voor Tycho heb ik wat anders gemaakt. Ik heb in samenwerking met Fotofabriek (niet te verwarren met Brittsfabriek.nl ;-) uit Groningen een mooi hardcover fotoboek gemaakt met 20 pagina’s in het formaat van een A4. Lekker handzaam, zeker met die hardcover is het een stevig boekje die kinderen zelf ook fijn kunnen inzien. En ik ben blij met dit resultaat! Ook zien? Okay…ik heb een paar foto’s van het boekje gemaakt. Onder de kerstboom, want zo een fotoboek is natuurlijk een prima kerstcadeau!

De software van de Fotofabriek maakt het supersimpel om eenvoudig maar ook netjes een fotoboek te maken. Je uploadt de bestanden en plaatst ze met de editor op de juiste plek. Geen scheve of afgesneden beelden, maar mooi overzichtelijk! Gaandeweg het maken kreeg ik steeds meer inspiratie :-) haha, laat mij maar knutselen…
Over knutselen gesproken, ik noemde het net al…zo mooi hardcover boekje als herinnering is natuurlijk een mooi kerstcadeau, maar waar de Fotofabriek ook in uitblinkt, zijn toppers als gepersonaliseerde kalenders. Of mocht je zin hebben (natuurlijk hebben we tijd zat, met deze lockdown december) om je eigen kerstkaarten te maken, kun je ook bij dit bedrijf terecht.

Ik doe nog 1 foto van Tycho… omdat ik het zo tof manneke vind! Hieperdepiep? HOERAAAAA!

:-)

Liefs, Britt, fotograaf

Leave a Reply


*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.