Familie-fotoshoot | Groningen

Familie-fotoshoot

Familie-fotoshoot.

Aleida en Martin hebben onlangs verbouwd en een grote heerlijke lichte woonkeuken gerealiseerd. En voor die ene muur; daar hadden ze een plan voor! Een plan waarbij ik in beeld kwam…niet letterlijk natuurlijk ;-) maar of ik de familie foto’s wilde maken! De stijl van de woonkeuken is een mooie combinatie van ruig hout en roestig staal en zo kwamen we op de industriële lokatie van een oude leegstaande stro-kartonfabriek in Noord-Oost Groningen.

De leegstaande fabriek is zo groot,  dat er meer dan genoeg hoeken en plekken zijn waar ik mooi licht kan sturen. Maar de keuken van Aleida en Martin in gedachten zocht ik naar kleuren en uitstraling die daarbij zouden passen. Ook dit mooie stel had diverse op elkaar afgestemde outfits mee. Een goede voorbereiding is top, maar dat je draagt waarin je prettig voelt is het belangrijkste! En zo zwierven we door de fabrieksruimtens heen.

Familie-fotoshoot

Real You portretten!

‘n Familie-fotoshoot omvat ook diverse formaties. In een uur maak ik verschillende settings en combinaties.

Fotografie op lokatie.
Deze lokatie waar ik met dit gezin heen ging is wel en unieke plek, zo groot en zoveel verschillende ruimten. Het was echt heerlijk fotograferen daar in alle ‘rust’. Voor Aleida en Martin begon daarna het zoeken naar de foto die muurvullend in de keuken komt te hangen. Uiteraard kan ik daar bij helpen en adviseren. Zodra het grote poster hangt, laat ik dat hier nog even zien, komt niet vaak voor dat er een foto uit een shoot  twee en halve meter breed wordt opgehangen. Echt heel nice ;-)

Familiefotoshoot

Broer en zus foto mag niet ontbreken!

Zou jij ook wel een gave shoot willen in een omgeving waar jij met je familie lekker contrasterend in overkomen? Drop me a line and have a chat ;-) Je kunt mij contacten via info@brittsfabriek.nl of via het contactformulier die je <HIER> vinden kan.

Ik kijk er naar uit! Groet. Britt

Leave a Reply


*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.