Familie fotoshoot | Ommen, Overijssel

Deze familie had ruim van tevoren een familie fotoshoot geboekt. Met een goede reden, ze hadden een familieweekend gepland in Ommen, Overijssel! Een mooie vakantieboerderij, midden in de natuur en met een uitgestrekt weiland achter het huisje!

Photoshoot | Familie
Op de laatste dag van die daagjes weg, hadden wij een afspraak gemaakt voor de familie fotoshoot. En nadat ik was gearriveerd, dronken we koffie en maakten we kennis met elkaar.
Ik wil altijd graag iedereen zijn of haar naam weten en ook welke ‘series’ ik in de fotoshoot ga maken. Eerst de hele groep, dat stond bovenaan de wensen lijst. Daarna de ouders, en vervolgens per gezin. Om nog verder uit te breiden naar vader-dochter combinaties en eventueel nog ‘alle kleinkinderen’.

Photoshoot | Familie

Eerst alle familieleden bij elkaar op de foto, dus hup…iedereen mee naar buiten. Mijn doel is altijd dat we er een leuk uurtje van maken en ik geloof heilig in ‘echt’ plezier en geen plastic lach. Ik heb daar inmiddels wel wat manieren voor om een groep ‘los’ te krijgen, en dat lukte dit keer ook. Grappig was dat de rechter meneer op de groepsfoto opeens omrolde, hij bezeerde zich gelukkig niet. Maar dat was wel hilarisch ;-).
Ik probeer altijd elke groep, elk gezin, op een andere manier te fotograferen. Het ene gezin gaat zitten. Het andere gezin rent en de stelletjes zijn natuurlijk weer anders dan een ‘gezin met kinderen’. Kortom, een uitgebreide en afwisselende fotoshoot is iets wat iedereen wil en daar doe ik mijn best voor ;-)

Photoshoot | Familie

 

Na de shoot was het tijd om weer richting Groningen te gaan, en voor deze familie was er nog een laatste middag samen over voordat zij zich ook weer over Nederland verspreidden. Met het online galerie systeem op deze website, is het echter niet noodzakelijk om weer bij elkaar te komen om de foto’s te bekijken. Ieder gezin kan met het wachtwoord inloggen in het persoonlijke mapje! Handig toch?

 

Photoshoot | Familie

Leave a Reply


*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.