Fotoshoot | BFF | Fotofeestje

Olivia was jarig geweest, zo vertelde haar moeder aan de telefoon, en zij wilde graag een fotoshoot oftewel een fotofeestje met haar BestFriendsForever.
We spraken af op het Strand van het Oldambtmeer, Groningen,  en de meiden hadden afgesproken om allemaal een wit t-shirt of blouse aan te trekken zodat het duidelijk was dat zij bij elkaar hoorden!

brittsfabriek-nl-0369

 

De shoot was duidelijk een onderdeel van het feestje, en het leek wel een echt beach-party daar in Midwolda! Hoedjes, voetballen, brownies, ballonnen…alles kwam uit de tas en werd mee geposeerd. Ik geloof heilig in dat iedereen fotogeniek is en wil graag de ‘verbinding’ tussen mensen vast leggen. Deze meiden kennen elkaar allemaal al jaren en als echte vriendinnen kunnen ze lachen en huilen met elkaar.  Een vast onderdeel is dat ik van alle meiden allemaal een echt ‘real you’ portret maak, en dat doe ik in een 1 op 1 situatie. Even apart van de rest, beetje kletsen, horen wie ik voor mij camera heb. En wat hun plannen zijn, wat ze leuk vinden, wat ze graag eten.. collage-bff

 

 

Deze portretten krijgen ze later allemaal geleverd op CD rom, en kunnen gebruikt worden als profielfoto’s voor diverse social media. zoals bijvoorbeeld Facebook, Instagram en Snapchat. na de individuele shootsessies van ongeveer 10 minuten per dame, ;-) blies ik wat ballonnen op met helium om nog even warm te rennen door het zand. De dames hadden duidelijke voorkeur van de kleur van ballon, dus dat werd een mooi geheel.  Na een uur was de shoot voorbij, en ging het feest gezelschap door naar de Pizzeria in de stad, om het feestje af te ronden. De CD rom met alle bestanden heb ik na een dag of tien geleverd en wat hun reactie was lees je  {hier}.

Z
ulke reviews zijn hartverwarmend en ik hoop dat Olivia en haar BFF”s nog lang met een lach aan dit fotofeestje terug denken! :-) HiepHiepHoeraaa!brittsfabriek-nl-0717

 

 

Leave a Reply


*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.