Hester, vrouw met een missie! | Portret-shoot

De laatste tijd heb ik veel ‘bijzondere’ portret-shoot s gemaakt, waar ik uiteraard erg blij van word. Zo mailde Hester, een vrouw met een missie! Zij had een plan voor een portret-shoot!  En goed plan kan ik ook wel zeggen, want Hester had alles was goed bedacht van tevoren.
Haar vriend, én grote liefde, zou worden uitgezonden als militair naar een verre bestemming.  Vijf maanden maar mondjesmaat contact vanwege de veiligheid, en dat betekende dat er vijf maanden lang ook ‘belangrijke’ dagen gescheiden van elkaar gevierd zouden worden. Verjaardagen, Kerst, Oud en Nieuw, Valentijnsdag…:(

De shoot:

Maar zoals gezegd; Hester pakte het grootst aan en maakte voor die speciale dagen ‘post’. Brieven die mee gingen in de plunjezak met de datum erop wanneer welke brief open mocht. Bij die brieven hoorde een foto, gemaakt op een plek waar ze samen graag komen of waar een mooie herinnering ligt. En ik werd gevraagd voor de foto’s :-) De shoot omvatte dus een lokatie of vijf, waar ik van Hester, steeds in een ander outfit, een mini-portret-shoot maakte.  Een van de bijzondere plekken was bij deze boom, waar de H van Hester in is gegraveerd door haar vriend! Deze plek mocht dan ook niet ontbreken! We eindigden uiteindelijk in het goal van de plaatselijk voetbalvereniging, waar Hester poseerde in het keepers-Tshirt van haar soldaat en in de dug-out van zijn elftal. Lol hebben we zeker gehad, en omdat we kriskras door de buurt reden, was het ook best een beetje spannend. Zo op geheime Missie….

Vanmorgen zag ik dat Hester haar ‘vent’ weer in de armen sloot, de vijf maanden zijn om. En ik vond het daarom een mooie gelegenheid om deze blogpost te posten en de missie van Hester te delen. Pure liefde…dat is wat dit inhoudt. <3!
Wil jij ook een bijzondere fotoshoot? Om wat voor reden dan ook? Drop me a line and have a chat! Via het contactformulier of mail naar : info@brittsfabriek.nl!

Groet. Britt

Leave a Reply


*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.