LOVEshoot | Groningen

Voor de LOVEshoot van Rutger en José sprak ik af in Noorderplantsoen in Groningen. En daar staat dat leuke café “ZondagNoorderplantsoen”. En toen ik ze zo zag zitten binnen, gezellig pratend…met een kop koffie, was het eerste plaatje al gemaakt.

LOVEshoot | Groningen

Een LOVEshoot ‘hoort’ bij een bruidsreportage, en is van origine een ‘verloving-shoot’. Samen met de fotograaf (met mij dus ;-) die ook de bruidsreportage gaat fotograferen, maak je een super romantische fotoshoot. Ik laat het samenlopen met de voorbespreking en het doornemen van de planning van de bruiloft.  Je raakt dan ook een beetje gewend aan het poseren, en het samenwerken tijdens de fotoshoot, maar het leukste is…je krijgt een liefdevolle serie foto’s in je bezit van vlak voor je bruiloft, die je kunt gebruiken voor je bruiloft. Voor een SaveTheDate, maar ook voor bedank-kaartjes of een dank jullie wel aan jullie ouders, grootouders of andere mensen die super waardevol zijn voor jullie.

LOVEshoot | Groningen

Een LOVEshoot hoort onlosmakelijk vast aan de bruiloft die gaat komen. En samen met José en Rutger heb ik een toffe serie gemaakt om en rond het fontein van het Noorderplantsoen in Groningen. We hadden een beetje aan het einde van de middag afgesproken voor dat heerlijke volle gele zomerlicht en alles werkte mee…zelfs het fontein blies een hartje! <3!
Na de shoot dronken we een kop koffie in het café, en bespraken we de plannen van hun trouwdag en de blog over hun bruiloft vind je hier dus! Dit superstel raakte in die relatief korte shoot gewend aan mijn manier van werken, waarin de ‘real-you’ centraal staat. Gewoon lekker praten, kletsen, knuffelen, Quality-time voor hen samen…en daar streef ik ook naar in de fotoshoot tijdens hun Grote Dag, lekker relaxed en ontspannen samen zijn. Een goede voorbereiding is daar een onderdeel van en de LOVEshoot is absoluut onmisbaar daarin!

 

 

LOVEshoot

LOVEshoot

_______________

Lokatie: Café Zondag Noorderplantsoen  Groningen

 

Leave a Reply


*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.