Marielle | Profielshoot van a Young-Professional

Weer zo een juweeltje van een serie, ditmaal een profielshoot! Marielle is een dame die weet wat ze wil, en ze wil vooral vooruit. Vooruit in haar carrière als vertaler en als ondernemende Young-Professional.  En bij voortvarende plannen hoort een professionele uitstraling op de website. Vandaar dat ik gevraagd werd voor een serie kekke maar vooral op haar lijf geschreven profielfoto’s. Na wat overleg  hebben we gekozen voor een Urbex achtergrond, lekker contrasterend met de frisse uitstraling van Marielle.

profielshoot

Marielle wilde een helder, duidelijk portret voor bijvoorbeeld op SocialMedia

 

We spraken af bij een oude groente fabriek hier in Noord-Oost Groningen. Eerst was t een beetje koud, en een beetje wennen aan de camera. Maar dat ging als snel goed en kwamen we in een samenwerking-flow. We hebben verschillende invalshoeken geprobeerd om zo ook tot een visualisatie te komen die bij de stijl van Marielle hoort.  Ik vond het kleurengebruik erg van belang, zeker omdat de foto’s het draagvlak worden van haar website, dus maakte ik volop gebruik van de mix tussen kunst en daglicht.  ook verschillende kledingstukken zijn slim om mee te nemen en te gebruiken tijdens een shoot, zo kun je jezelf op verschillende manieren presenteren. Marielle had een zakelijk outfit bij zich met bloesje, colbert en hakken. Maar ook een vrolijke bloemen outfit die haar vrolijkheid benadrukte! Goed gedaan! :-)

profielshoot

De oude fabriek benadrukt de moderne stijl.

profielfotoshoot

Profielshoot door Brittsfabriek.nl

Boven in de fabriek vonden we de oude vatten waar de groente in werd gedroogd, en een prachtig glas-in-lood raamwerk in de opslag. Door wat belichtingskunstgrepen kon ik beiden vangen in 1 beeld! Na een uur shooten sloten we de fabriek achter ons en gingen we met een goed gevoel over onze samenwerking naar huis!

Mocht je ook een idee hebben over hoe jij jezelf beter en professioneel kunt presenteren op je website of op social media, drop me a line and chat with me ;-) Je kunt mij ook mailen via het contactformulier of direct op info@brittsfabriek.nl!

Tot snel! :-) Britt

Leave a Reply


*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.