Trouwen in | De Kruimel, Gasselte

Patrick en Marjon, samen met hun kinderen Bas en Tess, hebben zich heel erg goed voorbereid op hun bruiloft. Je kunt wel zeggen dat zij ‘als gezin’ trouwden. Ze hebben gekozen voor trouwlocatie De Kruimel te Gasselte, een prachtige, gastvrije en heerlijke lokatie in Drenthe. Vooraf haalde Patrick, samen met zoon Bas, de dames Marjon en Tess op. Die werden op hun beurt geholpen door vriendinnen om er op hun mooist uit te zien!

Getting Ready van Marjon en Tess
Wat ben je een mooi bruidsmeisje!
Bruid met vriendinnen
Vriendinnen die je helpen bij het aankleden! :-)

Nadat het gezin bij elkaar was, en een kop koffie met de gasten was gedronken, zat de stemming er goed in. Op naar Drenthe, naar de Kruimel! Daar stond de trouwtent al klaar, een supergave festivaltent die in de tuin achter het restaurant. Er stonden grote houten letters LOVE klaar op het gras, en dat alles maakt de sfeer al gelijk gemoedelijk en romantisch.

Bruid wordt weggegeven door haar vader
Marjon wordt door haar vader ‘weggegeven’.
Familie in trouwtent
Familie wacht op wat er gebeuren gaat!

Na het ja woord, het ondertekenen van de akte en het wisselen van de ringen was er tijd voor FEEST. Ik zeg een paar steekwoorden; jullie kunnen zelf de sfeer wel invullen denk ik; BBQ, buiten, zon en bier ;-) kortom; de droomtrouwdag voor Marjon en Patrick.

Bier tappen tijdens bruiloft feest
PARRRRTY time!
Bruid gooit bruidsboeket
Wie is de volgende?

Vind je het pak van Patrick ook zo speciaal? Dan verwijs ik je graag naar
de Stijlmeester in Groningen. Omdat elke bruidegom net zoveel aandacht verdient als zijn bruid!

Op maar gemaakt rood trouwkostuum
Tot in de puntjes verzorgd!

Hebben jullie plannen om te trouwen, of zijn jullie nog in de oriƫnterende fase en je zou daar wel eens over willen babbelen? Gezellig! Dat kan in real life, maar natuurlijk videobellend. Drop je naam, en je gegevens hier, dan spreken we elkaar snel!

Groet. Britt | fotograaf

Leave a Reply


*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.