TROUWEN in FRANEKER, Friesland

In juni, toen de zon al heerlijk scheen, stapten Evelien en Robert in het huwelijksbootje. Nou ja, bootje…een rode Volkswagen kever was hun vervoer die dag! De bruid uit Friesland, de bruidegom uit Groningen…daar kwam natuurlijk wel wat bij kijken. Zo waren veel kleuren aangepast in het Rood Wit Blauw van de Friese vlag, die al trots hing te wapperen aan de gevel van Eveliens woning waar Robert haar op kwam halen!

Bruidegom belt aan bij bruid
Bruidspaar vertrekt in Volkswagen Kever

Om een klein momentje voor zichzelf te hebben die dag, hebben we een fotoshoot van ongeveer een uur ingepland. Zo deden we een rondje Franeker, langs de Martena-tuin en langs een bankje met emotionele waarde (dat was de plek van de eerste kus :-)

Bruid bij oude motorfiets
Bruidsboeket
Op naar de kerk in Zevenhuizen, waar de gasten zich hadden verzameld met confetti en bloemblaadjes en slingers maar vooraleer zin in de kerkdienst! Dat was een geweldige warme dienst waarin Evelien en Robert in de echt werden verbonden. Two become one. Dat was wel de boodschap die luid en duidelijk klonk! Na de dienst was er tijd voor taart, toost, muziek en feest…and they live happily ever after!
Bruidspaar met zonnebrillen en confetti
Bruidspaar in park

Leave a Reply


*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.