TROUWEN IN LEEUWARDEN | 2020

Contact!

Patrick en Danielle namen contact op omdat zij mijn naam en foto’s hadden gezien op Bruiloft.nl en vroegen of ik op kort termijn hun bruiloft kon fotograferen. Dat was natuurlijk geen enkel punt, want ik hou wel van spontane feestjes ;-)

Danielle kwam alleen de kerk in lopen, terwijl Patrick, omringd door familie, voor het altaar stond te wachten. Daar kreeg iedereen kippenvel van want kijk eens hoe geweldig mooi de bruid is en wat een mooi moment het maakt in die Grote kerk van Leeuwarden

Ceremonie | Dienst
De trouwceremonie werd verzorgd door de BABS van Leeuwarden, die op haar beurt werd afgewisseld door de dominee. De gasten en het bruidspaar hoefden niet van lokatie te verwisselen. En bleven ook op ‘1,5 mtr afstand’, zoals de maatregelen van het RIVM voorschrijven. Mooi als dit zo geregeld kan worden.
Joelle, 1 van de dochters van het bruidspaar had het ringenkussentje…en zij stond er geduldig mee te wachten in het licht van de glas in lood ramen.

Als bruidsfotograaf luister ik ook naar wat er verteld wordt over aan het bruidspaar, zodoende kan ik mooie momenten als een lach en een traan vangen. De bijbeltekst van deze dienst was erg passend; die ging namelijk over De bruiloft te Kana
“Het beste moet nog komen”, wat een heerlijk uitgangspunt!

FEEST!
Na de ceremonie en de kerkelijke inzegening was het tijd voor FEEST.
Een feest ala 2020, met afstand, tafelschikking, geen handen schudden en zonder dansen. Maar wel met gezelligheid, lekker eten en drinken, muziek en bijkletsen met iedereen en vooral ook de tijd daarvoor nemen.
Tussendoor maakten we een korte shoot in de Prinsentuin. Met de kinderen van Danielle en Patrick, en hun kleinzoon Leonardo, de stoere peuter.

Uiteraard heb ik nog veel meer foto’s, dit is de snelle sneakpreview van die prachtige dag in september!

Groet. Britt, fotograaf

PS: Wisten jullie dat ik niet alleen in de drie Noordelijke provincies bruiloften fotografeer? Door heel Nederland ben ik beschikbaar als jouw bruidsfotograaf!

* BruidsfotograafNederland – BruidsfotograafGroningen maar ook in Drenthe, Friesland, Overijssel, Flevopolder, Noord-Holland, Zuid-Holland, Zeeland, Noord-Brabant , Gelderland en Limburg *

Leave a Reply


*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.