Trouwen in | Slochteren

Emoties tijdens het ja-woord

Margriet en Jan Erik gaven elkaar het ja-woord in het mooie Groningse Slochteren. En ik was hun trouwfotograaf. Voorafgaande van hun bruiloft maakte wij een mooie LOVEshoot in Friesland. Daarover in een andere blogpost meer…
Jan Erik trouwde met zijn Margriet in het dorp waar hij opgroeide, waar hij zeer actief was bij de scouting én in de prachtige Fraeylemaborg. Deze borg te midden van het Groningse landschap is een populaire trouw-lokatie, en dat is te begrijpen. De tuin van het landgoed was ok de plek waar we de fotoshoot deden. Kort na t trouwen, de bibbers waren nog maar net overgegaan in de jippie-stemming, waardoor ze bijna licht gaven van liefde. Nou…heel poëtisch omschreven Britt, laat maar eens wat foto’s zien. ;-) Okay! Lets Go!

bruidspaar in buitenlucht
Tot de maan en terug
bruidspaar is getrouwd
We zijn getrouwd!!
Bruidspaar tijdens trouwen
Huwelijksvoltrekking

Jan Erik en Margriet vierden hun feestje in de grote schuur van de boerderij met vrienden en familie. Overbodig te vertellen dat de sfeer top was, want dat was het ;-) Ikzelf bleef tot 22 uur, en liet daarna iedereen feesten! ;-)

Gaan jullie trouwen en zou je wel eens een vrijblijvend gesprek willen over mijn bruidsfotografie? Dat kan! Vul het contactformulier hier in, en geef aan of je een video gesprek wilt of een in real life! Alles is mogelijk! ;-)

Groet. Britt | fotograaf


Leave a Reply


*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.