Bruidsfotografie | Kasteel Geldrop, Noord-Brabant

Toen ik werd gevraagd om de trouwfotografie van Sjan en Richard te doen, was ik echt wel heel erg blij!. Ze trouwden in het prachtige Kasteel Geldrop in Noord-Brabant en dat is een paar uurtjes rijden van mijn thuisbasis. En om niet het risico te lopen dat ik vast zou komen in het verkeer of zoiets, reed ik de avond van tevoren als richting Geldrop-Mierlo. Voor het bruidspaar, hun naaste familie én voor mij, waren er kamers gereserveerd in Kaffee Peijnenburg, een prachtig hotel in de sfeer van de Geldropse textielindustrie. De avond voorafgaande borrelde het bruidspaar met familie gezellig in de bar van het hotel en dat was het begin van een geweldig feest-weekend!

GETTING READY!
De volgende ochtend begon al vroeg voor Sjan de bruid, die bij de kapper haar prachtige krullen liet temmen. Gelukkig zat de kapper vlak bij het hotel zodat ik heen en weer tussen Bruid en Bruidegom heen en weer kon ‘schieten’ om de voorgang van GettingReady vast te leggen. Het interieur van de bruidssuite vind ik echt prachtig, grote zwart wit trouwfoto’s als fotobehang, lekker om als achtergrond te gebruiken!

Sjan de bruid bij de kapper met haar zus!

Bruidegom trekt zijn pak aan in de bruidsuite

CEREMONIE!
De trouwceremonie was kort maar gezellig, we gingen direct door naar de Katholieke kerk in Mierlo, voor de inzegening van het huwelijk. De bruid werd weggeven door haar vader en beiden keken zo trots, voor mij is dat altijd een geweldig moment om te zien, ik heb natuurlijk een bevoorrechte positie omdat ik weliswaar zachtjes, rond loop.

Alsjeblieft, mijn dochter !

Yes I do!

Getrouwd!

FEEST!
Na de kerkelijke inzegening stonden alle gasten klaar met bellenblaas, en vormden zo een erehaag voor het pasgetrouwde stel. Ja..en toen begon het feest pas écht ;-) Terug naar Kasteel Geldrop waar de champagnekurken knalden en de petit-fours zoet smaakten. Tussendoor hadden we een fotoshoot moment en wat heerlijk als alles relaxed kan gaan omdat de planning gewoon goed in elkaar zit. Om en rond het Kasteel zijn heel veel mooie plekken te vinden en voor een fotoshoot heb ik over het algemeen niet een heel bos nodig, een lokatie met meerdere ‘views’ zorgen voor een afwisselende serie. Na de fotoshoot was het dinnertime… en dinnertime betekent speeches! Ik zit niet aan tafel tussen de gasten, maar sta wel paraat om niets te missen..haha, ik ben er wel hoor! En toen het feest…man man man, het dak ging eraf, wat kunnen Sjan en Richard feesten, wauw! Top sfeer, lekkere dansmuziek en een optreden van een Braziliaanse Showband! En het bleef nog lang onrustig in Geldrop…

Hand in hand in de Volkswagen Kever

brittsfabriek-nl-2432 brittsfabriek-nl-2443

De Braziliaanse sfeermakers...wow! Wat een show!

 

________________

Trouwlokatie:      Kasteel Geldrop, Geldrop

Overnachting & bruidssuite: Hotel Nijver / Kaffee Peijnenburg

 

Leave a Reply


*