(Winter-)BRUILOFT Edsard en Renate | Noordbroek

Het was koud en we zaten nog midden in de corona maatregelen, de vraag was echt…gaat het door of niet? Maar de datum was al zolang de lieveling van Edsard en Renate uit Veendam (22-02-2022) dat het gewoon door moest gaan. En dat feestje is gevierd! ;-) Ik begon de dag bij Renate aan de keukentafel, waar de MUA Renate tot een bruid maakte en Renate haar vriendinnen en ouders er gezellig omheen zaten.

Samen opmaken, koffie drinken en natuurlijk…samen de jurk aantrekken! Vele handen maken licht werk en als snel zaten alle knoopjes vast. Ook de bruidegom had zich goed voorbereid, een prachtig maatkostuum van de Stijlmeester uit Groningen met geborduurde tekst aan de binnenkant van het jasje <3!

De trouwauto was een mooie rode oldtimer en in stijl reden het bruidspaar naar de trouwlocatie ‘de Mausel” in Noordbroek. Daar stonden vrienden van het bruidspaar als verrassing al klaar, met tekstborden vol verwijzingen naar “Friends” de lievelingsserie van Renate en Edsard!

Ondanks het regenachtige karakter, ‘Was het een TOPdag’, aldus de bruidegom. Wat wil je nog meer? Trouwboerderij De Mausel verzorgde de hele dag van top tot teen, van begin tot het einde, en ik kan het alleen maar eens zijn met Edsard!

Leave a Reply


*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.