Prijzen Trouwfotograaf | bruidsfotografie

Mijn grote liefde is toch wel bruidsfotografie. En de details…die mooie kleine dingen die zo onmiskenbaar jullie dag maken.
Als trouwfotograaf leg ik die momenten vast die jij wel altijd zou willen vasthouden en in een doosje willen stoppen. Dat kan…that’s my job! Een goede reportage is niet een verzameling met alleen maar mooie plaatsjes, nee…een reportage is een verzameling mooie platen van jullie prachtige momenten  die je  regelrecht terugbrengen naar die beleving. En ja, desgewenst stoppen we dat in een doosje, in de vorm van een trouwalbum. :-)

Een bruidsreportage begint voor mij bij de bruidegom. Jouw voorbereidingen, je schoenen, die speciale manchetknopen of voor de laatste keer in het huis van je ouders. Momenten en emoties die het waard zijn vastgelegd te worden.  Vervolgens ga ik door naar de bruid.

Ook haar voorbereiding voor de Grote Dag is belangrijk! Ik concentreer mij graag op de details van jullie voorbereiding. De spanning, het aankleden en de jurk…
Tijdens de hele dag loop en beleef ik mee, en maak portretten, overzichten, details, daag de bruidskinderen uit en vang jullie geluksmomenten op.

 

Ik stop pas als de taart aangesneden is en daarmee het officiële gedeelte is afgesloten.  Mochten jullie echter ook het diner en feest mee gefotografeerd willen hebben dan kan dat! (in overleg)

Wat wordt er gefotografeerd en wat kun je verwachten ?

– alles tussen “jurk en taart’
– een online sneak preview op mijn website-blog
– een persoonlijke online galerie met wachtwoord beveiliging. Waar jullie zelf maar ook familie, vrienden en aanwezigen kunnen nabestellen.
– service en professionaliteit

Ook foto’s van jullie diner en  spetterende feest? Dan kan voor een meerprijs!

Trouwalbums:
Trouwalbums die het terugkijken van je foto’s nog leuker maken! Bij mij kun je kiezen uit drie verschillende uitvoeringen van heel toffe albums.  Formaat, materiaal en kleur zijn door jullie zelf te bepalen. Wel ene foto op de voorkant, geen foto, of juist namen erop, bruin leer of zwart of roze. Gifgroen slangenleer? Je gelooft het pas als je het gezien hebt! :-) natuurlijk hoort daar een professioneel opgemaakte layout bij. Ik heb trouwalbums ter inzage.

Enthousiast? Ik wel in ieder geval…let’s talk about your Weddingsplans!