Bruidsfotografie | Lentebruiloft in Groningse Midwolda

gezin in bruidskleding hurkt op het gras. op de voorgrond rolt een blije hond op de rug

Op een prachtige voorjaarsdag vond de bruiloft van Wianda en Rutger plaats bij Boerderij Hermans Dijkstra in Midwolda.
De zon scheen, de magnoliabomen stonden in volle bloei, en de sfeer was perfect voor een buitenbruiloft. En het allerleukste was..(voor mij dan!) Ik was hun bruidsfotograaf! Ditmaal in Groningen, maar ik ben ook bruidsfotograaf in de rest van Nederland ;-)

Overzichtsfoto van ceremonie buiten op het gras. De gasten zitten op versierde stoelen met hun gezicht naar het bruidspaar die op een bakje zit onder een met bloemen versierde boog
Buiten trouwen in de tuin – bruidsfotograaf Groningen

Wianda en Rutger kozen voor Hermans Dijkstra vanwege de idyllische locatie en landelijke charme. De ceremonie vond buiten plaats, omringd door vrienden en familie. Als je op zoek bent naar een geschikte trouwlocatie, bekijk dan hier de details van Boerderij Hermans Dijkstra.
Voor de fotoshoot trokken we naar het bos van Frealyemaborg in Slochteren. Het bos bood een prachtig natuurlijk decor voor de bruidsfoto’s. Wil je meer zien van deze fotoshoot lokatie? Klik dan op deze link

Tussen de magnolia’s in Slochterenbos
Voorjaarsbloemen op de voorjaarsbruiloft

De dag was extra speciaal met de aanwezigheid van Roos, de dochter van het bruidspaar, die de dagen aftelde op haar kalender. Ook baby Noor maakte deel uit van de festiviteiten, waardoor het gezin compleet was. De blijdschap en liefde waren voelbaar gedurende de hele dag.

Roos telde de dagen af tot de bruiloft

Als bruidsfotograaf voelde ik me vereerd om deze speciale dag vast te leggen. Mijn doel is om de emoties en momenten op een natuurlijke en authentieke manier vast te leggen. Als je op zoek bent naar een bruidsfotograaf in Groningen of elders in Nederland, neem dan gerust contact met mij op.

De magnoliabloesems op de bruiloft van Wianda en Rutger staan niet alleen het begin van hun nieuwe hoofdstuk, maar ook het begin van een nieuw gezinsnaam samen met Roos en Noor. Elk moment van deze dag was gevuld met blijdschap, vrolijkheid en emotie, en ik ben blij dat ik deze herinneringen voor hen heb kunnen vastleggen.

Door de slingertuin van Hermans Dijkstra

Wil je meer weten over mij als jullie bruidsfotograaf? Je kunt eerst hier lezen over mijn werkwijze. Of neem contact met me op voor meer informatie. Ik ben beschikbaar om jullie LOVEstory vast te leggen, als bruidsfotograaf met werkgebied Groningen en Nederland.

Leave a Reply


*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.