Trouwen in Noordbroek | tussen de weilanden

Openingsdans bruiloftsfeest door bruidspaar

Melvin en Tamara hadden een prachtige dag uitgekozen om te trouwen én een prachtige locatie; zij wilden namelijk trouwen in Noordbroek, tussen de weilanden. En dat kan; bij Café boerderij de Mausel.
De dag begon al bijtijds, want Tamara en haar dochter gingen voor de make-up én voor een bruidskapsel. Het zag er prachtig uit!

Kapster is bezig met de achterkant van he bruidskapsel
Tijd voor krullen, Tamara had een prachtig kapsel
bruidsmeisje krijgt een diadeem in haar haar door de kapster
Ook zij zag eruit als een prinsesje

Inmiddels waren Melvin en zijn zoon, ook druk bezig met de getting ready. Stropdas strikken was even een stress momentje, we liepen er zelfs voor naar de buren een paar huizen verderop, maar die beste man was niet thuis en kon niet helpen. met behulp van You-Tube en een beetje geluk; werd de das toch helemaal mooi gestrikt en kon de bruidegom met de bruidsjonker in de trouwauto om de dames op te halen!

Bruidegom en zoontje klaar voor vertrek, netjes in pak op het tuinpad
Melvin en zoon zagen er tiptop uit en waren er klaar voor
Bruidegom stapt in grote Amerikaanse auto
Let’s go!

De fotoshoot deden we in het Slochterenbos, lekker koel tijdens de warme zomerdag. Samen met de kinderen werd het een ontspannen uurtje. Heerlijk toch? Midden in de hectiek van de dag, even een uur in het bos wandelen, knuffelen, elkaar bewonderen, beetje spelen.

Bruid met bruidskinderen op bruggetje
Bruid, bruidegom en twee bruidskinderen in het hoge gras

Na de fotoshoot reden we naar Noordbroek, alwaar trouwen op de planning stond. Bij Café boerderij Mausel trouw je tussen de weilanden en natuurlijk onder de mooie grote oude bomen. De ceremonie was gezellig, warm en emotioneel.

De kus na het ja-woord, bruid en bruidegom kussen elkaar
Bruidspaar loopt hand in hand tussen de gasten door

Toen was er taart die samen werd aangesneden en geproefd! Hmmm..Melvin nam bijna een kwart taart mee; vooral slagroomtaart is helemaal zijn favoriet! Heerlijk dat dit allemaal buiten kon, zo lekker landelijk allemaal!

bruidspaar knoeit met de bruidstaart

Na een toost, taart en een spelletje was het tijd voor de buitenBBQ in de binnentuin. En terwijl de kinderen spelen met de trekker en met de bal, of in de speelcaravan, kam de avond gasten binnen druppelen. Om 21 uur ging het dak eraf met een spetterend start van het feest….en het bleef nog lang onrustig in Noordbroek, daar tussen de weilanden ;-)

Ben je benieuwd wat ik voor jullie trouwdag kan betekenen; schroom dan niet om kontakt op te nemen. Dat kan bijvoorbeeld door middel van dit formuliertje!

Leave a Reply


*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.