Newborn-fotografie | Jullie baby

Newborn-fotografie | Newbornshoot

Newborn fotografie

Lief & klein

En toen…was daar jullie baby! De mooiste, de knapste, het allerliefste wat je ooit gezien hebt. <3! Zo kwetsbaar is een nieuw leven. Dat willen jullie wel vast laten leggen, kinderen groeien immers zo ontzettend snel…

Ik kom aan huis met mijn mobiele studio. We kiezen in overleg een tijdstip die voor de baby maar ook voor de kersverse ouders plezierig is.

En dan maken we er een gezellig (en slaperig ;-) uurtje van.
Denk even na over de keuze van de kleding, maar niet te lang, dat je je baby fijn zich voelt in wat ze draagt staat op de eerste plaats!
Het is het allerlekkerste voor de baby als hij/zij lekker slaapt, dan gaat poseren als vanzelf. Na een badje en met een volle buik, slapen de meeste pasgeborene als roosjes en dan is de fotoshoot voorbij voor ze het door hebben.
Mijn mobiele studio aan huis voorziet in poseer-kussen, doeken en ‘props’ en een lokale verwarming zodat jullie kindje het niet koud kan krijgen.

Veiligheid en comfort zijn prioriteiten.

Wat kost het en wat krijg je ervoor;

De kosten van newborn-fotografie zijn € 125,00 en is inclusief:
– een uur fotograferen ‘aan-huis’ , plus het nawerken van de foto’s (de baby is leidend, een uur is het streven maar soms duurt het langer)
– een persoonlijke map met wachtwoord beveiliging in mijn online galerie
-10 HR bestanden naar keuze
-service en professionaliteit

– de DVD met de HighResolution bestanden zoals te zien in jullie mapje is optioneel verkrijgbaar voor € 125,00

 

Newborn-fotografie

Sssst!

Een newborn-shoot kan ook onderdeel zijn van een combi-pakket samen met een Zwangerschapshoot en/of een Geboorte-reportage. Uiteraard wil ik je met alle plezier een passende prijsopgave maken!  Meer informatie over een zwangerschapshoot en over geboorte-fotografie vind je hier ;-)

Hier vind je het contactformulier en wat heel handig is voor mij, is om de de uitgerekende datum te vermelden!

newborn fotografie

Sleeping beauty