Referenties

Een greep uit de referenties en reacties die mijn klanten afgelopen tijd hebben achtergaten:

Robert en Evelien Nieman schreven:
Wij zijn ontzettend blij met onze trouwfoto’s en trouwalbum. Het doet onze dag keer op keer herbeleven. De kwaliteit van de foto’s zijn super!! De verhouding van prijs en kwaliteit is prima. Britt is oprecht geïnteresseerd en staat open voor je wensen, denkt mee en er is veel mogelijk. Je voelt je op je gemak bij haar en dat zie je terug op de foto’s. Ze geeft goeie aanwijzingen met het fotograferen en heeft oog voor detail. Voor iemand die een fotograaf zoekt, is zij zeker een goede aanrader!!

Antia en Rudolf zeiden:
Britt doet haar werk vol enthousiasme, je voelt je snel op je gemak, waardoor wij de ongedwongen bruiloft foto’s kregen die we graag wilden. Ze nam voor, tijdens en na onze trouwdag ruim de tijd voor ons, de afspraken zijn duidelijk en worden na gekomen. De loveshoot is een dikke plus!

Marielle en Marnick Lenting spraken hun waardering als volgt uit:
Britt bedankt! Echt geweldig mooie trouwfoto’s en daarvoor nog onze allereerste loveshoot! Zo veel gelachen! Je zorgt dat mensen zich op hun gemak voelen en creëert de mooiste scenes! Wij kijken terug op een hele mooie dag en zullen vast nog wel eens een fotoshoot bij jou gaan doen.

Sandra en Michel zeiden:
We hadden ons geen betere fotograaf kunnen wensen voor onze trouwdag. Britt maakt niet alleen maar foto’s maar beleeft de dag zelf ook mee waardoor ze het gevoel van je trouwdag perfect weet te vangen. Dankjewel lieve Britt

Bianca en Wouter zeiden onlangs:
Britt was onze fotografe op onze bruiloft, en wauw wat een prachtige foto’s ❤ britt houd met alles rekening, geen wens is te gek.met haar ervaring heeft ze ons ook nog heel goed geholpen met de planning, ook is ze heel gezellig, en gevoel voor humor heeft ze zeker! prijs kwaliteit verhouding is echt een dikke 10!!!!! weken voor de bruiloft nog een bijbehorende love shoot gehad😍als wij weer een fotograaf nodig hebben, dan bellen we maar 1 iemand 😁dank je wel brittx Wouter en Bianca Wubs

Rutger en José mailde mij deze toffe woorden:
“Uiteraard wil je de mooiste dag van je leven prachtig vastleggen. Via mond op mond reclame kwamen we in contact met Brigitte Ruytenbeek. Aan haar hebben we gevraagd om voor ons de fotograaf te zijn op onze bruiloft op 19 augustus 2016. Dat is een heel goede keus geweest! Van te voren hebben we goed met haar doorgesproken wat onze wensen waren. Ze begreep alles goed en had heel nuttige tips. Voorafgaand op de bruiloft hebben we een loveshoot mogen doen. Dit om alvast wat aan idee te wennen om voor een camera te staan. We konden zelf een locatie aandragen en kozen ervoor om dat in het noorderplantsoen in Groningen te doen. Hier wandelen we regelmatig en heeft een geweldige sfeer. De loveshoot was erg leuk en heeft ons prachtige foto’s opgeleverd!

Tijdens de bruiloft merk je nauwelijks dat brigitte aanwezig is maar ondertussen pikt ze de mooiste momenten eruit om ze op de foto te zetten. Ze heeft oog voor detail en weet precies de juiste sfeer vast te leggen in haar foto’s! Van te voren heeft ze met ons besproken welke stijl we het mooist vinden en heeft ze een compositie gemaakt. We hebben volop de mogelijkheid gehad om foto’s toe te voegen, te veranderen of te verwijderen. Nu hebben we het fotoalbum een tijdje in het bezit. En we moeten zeggen, het is prachtig geworden! We zijn heel erg tevreden. Bedankt Brigitte!”

Gerrie (BFF fotofeestje van haar dochter:)

“…Ik wil  je toch nog even laten weten dat we het enorm hebben gewaardeerd en de meiden ook. Ze hebben inmiddels allemaal een foto van jou als profielfoto op de telefoon geïnstalleerd en deze wordt regelmatig gewisseld. Dus, Brigitte, nogmaals enorm bedankt! Je hebt het tot een fantastisch feestje gemaakt (en de pizzeria heeft natuurlijk ook een beetje geholpen :) )
De brownie hou je nog tegoed. (misschien als ik een fotocursus ga doen, lijkt me wel wat)’ 

Nathalie: (familie lifestyle shoot)
‘…Wat zijn het super gave foto’s geworden! Echt ontzettend blij mee! Je hebt ons op een hele naturelle manier vast weten te leggen. Mijn complimenten! Heel erg bedankt voor wat je voor ons hebt gedaan. En wat leuk dat je de foto van Philip die gevallen is erin bent gelaten! We hebben dubbel gelegen…’

Op mijn FaceBook fanpage zie je als eerste de sneakpreviews en de reacties. Ben jij al fan? :-)
Op Bruiloft.nl staan deze lovende woorden van bruidsparen!
En op de Masters of Wedding Photography vindt je mijn portfolio!

Have fun!