Zwangerschapsfotografie

Zwangerschapsfotografie | Lifestyle Bollebuikenfoto’s

Baby-op-komst …’n ingrijpende maar ook o zo leuke periode.
Die dikke buik vol verwachting, die zou je wel mooi gefotografeerd willen hebben. Leuk! Dat kan natuurlijk op meerdere manieren…maar ik hou wel van zwangerschapsfotografie op de LIFESTYLE manier. Samen en met die bollebuik ertussen op de foto! Dat kan natuurlijk op een mooie plek  in jullie eigen omgeving, maar ook in een hele andere buurt zoals een stad, of op de heide. Ik denk graag mee met jullie om een mooie shoot te maken! Verras mij maar met je idee├źn!

Een zwangerschapshoot duurt ongeveer een uurtje, en uiteraard is het van belang dat je je lekker voelt. Vandaar dat ik voorafgaand graag een afspraak maak om het een en ander duidelijk door te spreken.  Zodat we gericht de shoot kunnen maken op een goed tijdstip.
Over tijdstip gesproken; wanneer is het beste moment om een zwangerschapshoot te doen?  Nou, zo rond de 32-34ste week van de zwangerschap. Vaak ‘zakt’ de buik in de laatste weken doordat de baby dieper komt te liggen en indaalt. En juist daarvoor zit de buik mooi groot en nog redelijk hoog.  Bovendien is er daarna nog tijd om eventueel een foto van de shoot te gebruiken voor het geboorte kaartje. :-)

Mooi en rond! Laat maar zien!

Stel dat je niet buiten wilt, maar lekker thuis en je blote buik in volle glorie wil laten zien…dat kan natuurlijk ook. Ik kom aan huis, neem eventueel achtergrond en studio belichting mee en bouw ter plekke een mobiele studio op. Laat maar weten waar je voorkeur naar uit gaat!

Uiteraard komt er uit die buik ook jullie baby… wil je meer weten over newbornshoots? Daar vind je van alles over op de volgende pagina’s!

Een zwangerschap-shoot kan ook onderdeel zijn van een combi-pakket samen met een Newborn-shoot. Uiteraard wil ik je met alle plezier een passende prijsopgave maken!

Contact? Cool…vul het onderstaande formulier in en ik reageer zo snel mogelijk!