De Bruiloft | Deanne en Chris – Slotplaats Bakkeveen

Bruidspaar in zonlicht met op de achtergrond hun trouwauto bij de trouwlocatie

Op een mooie zomerdag in Friesland gaven Deanne en Chris elkaar het jawoord in Slotplaats Bakkeveen. Als bruidsfotograaf had ik het voorrecht om deze speciale dag vast te leggen.

De Voorbereidingen

De dag begon met de voorbereidingen van Deanne, die er prachtig uitzag in haar elegante trouwjurk. Haar zus hielp haar met de laatste details, wat zorgde voor enkele intieme momenten.

De Eerste Blik

Een van de meest memorabele momenten was de eerste blik tussen Deanne en Chris. De emoties waren duidelijk zichtbaar toen ze elkaar voor het eerst zagen in hun trouwkleding. Chris kon zijn tranen nauwelijks bedwingen.

De Ceremonie

De ceremonie vond plaats in het koetshuis van Slotplaats Bakkeveen, omringd door familie en vrienden. Ondanks een paar buitjes regen bleef de sfeer vrolijk en ontspannen. Het uitwisselen van de geloften was een bijzonder moment dat zorgde voor zowel tranen als glimlachen.

De Receptie

Na de ceremonie was het tijd voor de receptie. Deanne en Chris sneden samen de taart aan en er was een gezellige sfeer met veel gelach en heerlijke hapjes. De kinderen hadden veel plezier bij de snoepkraam.

Fotoshoot in de Tuinen

De tuinen van Slotplaats Bakkeveen boden een prachtige achtergrond voor de fotoshoot. Deanne en Chris straalden van geluk en liefde, wat duidelijk te zien was in elke foto. Van romantische poses tot spontane lachmomenten, elke foto vertelde een verhaal van hun liefde.

Feestavond

De dag eindigde met een feest. De bruid en bruidegom openden de dansvloer met hun openingsdans, waarna de gasten zich bij hen voegden voor een avond vol muziek en plezier.

Groepsfoto

Een van de hoogtepunten was de groepsfoto waarbij alle gasten in een hartvorm om het bruidspaar stonden. Dit symboliseerde de liefde en steun van hun familie en vrienden.

De bruiloft van Deanne en Chris was een dag vol liefde, vreugde en onvergetelijke momenten. Slotplaats Bakkeveen bood de perfecte setting voor hun bijzondere dag.

Leave a Reply


*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.