De bruiloft van Ri-Janne en Stefan | Park der Gärten, Zwischenahn (Duitsland)

Als fotograaf heb ik al veel unieke bruiloften vastgelegd, maar sommige zijn gewoon adembenemend. In augustus ’22 fotografeerde ik Ri-Janne en Stefan terwijl zij hun ja-woord gaven in Park der Gärten, gelegen in Zwischenahn, Duitsland. In deze blogpost deel ik graag wat highlights van deze prachtige bruiloft en laat ik een een klein stukje zien van deze prachtige locatie! Ik begon deze dag in Hotel 53Graden op de hotelkamer bij Ri-Janne de bruid voor de Getting ready!

Fotoshoots
Na de intieme ceremonie begaven we ons naar de verschillende plekken in het park voor de fotoshoot. Ri-Janne en Stefan waren dolgelukkig met elkaar maar ook omdat het serieuze gedeelte achter de rug was! De strakke architectuur en weelderige tuinen boden een diversiteit en adembenemende achtergronden voor hun trouwfoto’s. Het was ontzettend leuk om hun liefde en enthousiasme vast te leggen terwijl ze lachten, knuffelden en genoten van hun dag!

Onvergetelijke herinneringen
Als fotograaf is er niets fijner dan te weten dat je bijdraagt aan het vastleggen van onvergetelijke herinneringen. Ri-Janne en Stefan waren dolgelukkig met de foto’s die ik maakte en bedankten me hartelijk voor mijn werk. Dankzij Park der Gärten hebben niet ze alleen een prachtige lokatie gekozen om te trouwen, maar ze hebben ook een spectaculaire lokatie gevonden om dit te vieren met hun familie en vrienden!

Leave a Reply


*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.