Fantastische winterbruiloft van Rianne en Ronald | Gasselte

Als fotograaf maak ik heel wat liefdesverhalen mee, maar sommige dagen zijn gewoon magisch. De winterbruiloft van Rianne en Ronald op 13 januari 2024 was zo’n betoverende dag. Ook al was het ijzig koud buiten, binnen straalde hun liefde als een zonnestraal.

De ochtend begon met een frisse bries die je meteen deed rillen. Maar zodra ik Rianne en Ronald zag, was het alsof de hele wereld opwarmde. Rianne, met haar stralende glimlach en haar babybuikje, en Ronald, vol trots en liefde, keken elkaar aan alsof er niemand anders was.

Fotoshoot:
We hebben onze fotoshoot kort gehouden vanwege de kou en omdat Rianne al ver op weg was met hun tweede dochter. Maar elke foto straalde van liefde en geluk, zelfs zonder een laagje sneeuw om ons heen.

De ceremonie bij “Restaurant de Wiemel” in Gasselte was intiem en warm. Familie en vrienden waren er allemaal om het geluk van Rianne en Ronald te delen terwijl ze elkaar eeuwige trouw beloofden.

Bruidspaar in het middelpunt van de gasten tijdens de trouwceremonie

Na de ceremonie begon het feest pas echt. Het diner was overheerlijk en de sfeer was ontspannen en gezellig. Er werden mooie gesprekken gevoerd, er werd gelachen en er werden herinneringen opgehaald. En toen de muziek begon te spelen, dansten Rianne en Ronald hun eerste dans als man en vrouw, omringd door hun geliefden.

Het was een eer om dit liefdesverhaal vast te leggen. Een dag vol warmte, zelfs in de koude winter. Rianne en Ronald, bedankt dat ik erbij mocht zijn op jullie bijzondere dag.

Ben je op zoek naar een fotograaf die jouw speciale momenten kan vastleggen? Neem dan gerust contact met mij op. Ik help graag om jullie liefdesverhaal voor altijd vast te leggen.


Wil je ook herinneringen creƫren die een leven lang meegaan? Neem dan nu contact op met Fotografie Brigitte Ruijtenbeek ! heybritt@brittsfabriek.nl

Leave a Reply


*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.